Contacteer Ons

 038 66 56 91
 [email protected]Openingsuren

Ma tot don:
 08u00 - 15u00

vrijdag :

08u00-18u00

Za:

10u00 - 14u00

Zo: Gesloten


Locatie

Smik & Smak

Overwinningstraat 50 
2830 Willebroek


Download prijslijst

Divers

Bedrijven

VERFIJNDE CATERING AFGESTEMD OP UW WENSEN ALS BEDRIJF

Naast onze broodjeszaak hebben we in de loop der jaren ook een cateringdienst uitgebouwd voor bedrijven. Of het nu gaat over een receptie, een vergadering, een bedrijfsfeest of nog een ander evenement: Smik en Smak zorgt voor de meest kwaliteitsvolle producten en een vlotte levering en service. 

Meer dan een standaardaanbod op de werkvloer

Kom gerust eens langs en u zult ongetwijfeld overtuigd zijn van ons heerlijke aanbod. Kunt u maar niet genoeg krijgen van onze smakelijke broodjes en wilt u er graag dagelijks van kunnen proeven? Indien uw bedrijf meer dan 100 personeelsleden telt, installeren we met plezier een broodjesautomaat bij u. Om de 14 dagen passen we het aanbod aan zodat u elke middag kunt genieten van een gevarieerde lunch. U kunt als bedrijf zelf uw voorkeuren doorgeven of wij staan u bij met enkele suggesties. De versheid van onze broodjes garanderen we, zoals altijd, door uw automaat dagelijks opnieuw te vullen. 

Culinair genieten tijdens uw vergadering

Vergaderingen… De ene verloopt al wat vlotter dan de andere. Onze lekkernijen zorgen voor een extra boost zodat u productief kunt blijven en ontspannen in de vergaderzaal kunt vertoeven. Leveren doen we in de regio Willebroek-Blaasveld-Tisselt-Ruisbroek. Contacteer ons gerust voor meer informatie wat betreft het bestellen en/of leveren van onze broodjes of schotels. U kunt steeds langskomen in onze zaak en ter plekke genieten van onze feilloze service. Wij bedienen u met plezier! 

Contact

Bestellingen voor bedrijven kunnen telefonisch en via e-mail gebeuren. Heeft u toch nog vragen over uw bestelling? Wij staan u met plezier te woord.